Panelleden

Als lid van het Flitspanel kunt u periodiek uw mening geven over actuele beleidsthema’s. De onderzoeken die onder het Flitspanel worden gehouden gaan over diverse onderwerpen, maar hebben altijd betrekking op het werken binnen de (semi-)publieke sector. Opdrachtgevers van de onderzoeken zijn bijvoorbeeld diverse ministeries, maar ook A&O-fondsen en universiteiten.

Wilt u meedoen aan het Flitspanel? Wij zetten de voordelen voor u op een rij:

  Draag bij aan de koers van beleid
  De resultaten van de onderzoeken onder het Flitspanel worden gebruikt voor de beleidsontwikkeling op het terrein van arbeidszaken in de (semi-)publieke sector. Dit omvat onder andere: arbeidsvoorwaarden, arbeidsmarkt en arbeidsomstandigheden.

  Op momenten dat u het uitkomt
  Wanneer u bent geselecteerd voor een onderzoek ontvangt u een uitnodiging per e-mail. Via de link in de e-mail komt u terecht op uw eigen online omgeving waar u de vragenlijst kunt invullen. Deze online omgeving is overal te benaderen, waardoor u zelf kunt bepalen waar u de vragenlijst invult. Een onderzoek staat doorgaans 3 weken open, dus binnen deze periode kunt u ook zelf bepalen wanneer u de vragenlijst invult. Hoe vaak we u uitnodigen hangt onder meer af van de sector waarin u werkt en uw profiel. We nodigen u namelijk alleen uit voor onderzoeken die op uw persoonlijke situatie zijn afgestemd. U bepaalt natuurlijk altijd zelf of u wel of niet meewerkt aan een onderzoek.

  Het invullen kost u weinig tijd
  Wij proberen de vragenlijst altijd zo kort mogelijk te houden, zodat het beantwoorden van de vragen u weinig tijd kost. Het invullen van een vragenlijst kost u maximaal 15 minuten. 

  Terugkoppeling resultaten
  Zodra de onderzoeksresultaten beschikbaar zijn, worden deze per e-mail teruggekoppeld aan u als deelnemer in de vorm van een korte samenvatting van de belangrijkste resultaten.

  100% anonimiteitsgarantie
  De gegevens die u in het kader van het onderzoek verstrekt, worden altijd anoniem verwerkt en strikt vertrouwelijk behandeld. Er wordt nooit op individueel niveau gerapporteerd. Uw antwoorden worden bovendien altijd losgekoppeld van uw contactgegevens (e-mailadres). We gebruiken uw e-mailadres alleen om u uit te nodigen voor een onderzoek of daarover met u te communiceren. Uw contactgegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden en worden ook nooit aan derden doorgegeven. Het Flitspanel is geregistreerd bij het College Bescherming Persoonsgegevens.

Lid worden?

Wilt u lid worden van het Flitspanel? Vult u dan het registratieformulier in.

Interessant voor een collega?

Denkt u dat het Flitspanel ook interessant is voor een collega? Stuur dan de infographic door. Hier kunt u de infographic zelf bekijken.

Contact

Wilt u nog meer weten over deelname aan het Flitspanel?

Neem dan contact op met de helpdesk door een e-mail te sturen naar flitspanel@ipsos.com.

Wij proberen u dan zo spoedig mogelijk een antwoord te geven. De helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.